Smeg APL360XC1 Manuál s instrukcemi Strana 16

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 27
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 15
45
Instructions for the User
9.7 Rotisserie cooking (models with static oven only)
THERMOSTAT
Prepare the rotisserie rod with the food, tightening the screws A of the
prongs. Fit the shelf B onto the third runners from the bottom. Remove the
handle D and position the rotisserie rod so that the pulley E is still in the
guides on the shelf B. Push the shelf B fully in until the tip of the rotisserie
rod enters the hole C on the rear of the oven. Place a drip tray F on the
bottom runner and pour a little water into it to prevent smoke from forming.
It is normal for the thermostat light to switch on and off at regular intervals
during cooking; it indicates that the temperature inside the oven is being
kept constant.
Zobrazit stránku 15
1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 26 27

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře